• -0,43 €
  • ROSHEN BRUT ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.
  • ROSHEN BRUT ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.

ROSHEN BRUT ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr. - (80% COCOA)

50211
4823077632570
1,41 €
1,84 €
Έκπτωση -0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr - 23

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,09 €

Roshen lovita jelly cookies 135gr πορτοκαλι

Ζουμερά, γευστικά και απολαυστικά, τα Roshen lovita jelly cookies 135gr πορτοκαλι θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Roshen, αυτά τα μαγευτικά μπισκότα ζελέ θα σας καταπλήξουν με την γεύση τους και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ αυγοδάρτης μεταλλικός μικρός 30cm

Ένας μικρός μεταλλικός αυγοδάρτης μήκους 30 εκατοστών είναι ένα πρακτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να κόψετε την κόρη των αυγών και να αφαιρέσετε το καπάκι τους. Αυτός ο τύπος αυγοδάρτη είναι κατασκευασμένος από μεταλλικό υλικό, που τον καθιστά ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. 

Τιμή 2,02 €

Parisienne fiorile αφρόλουτρο olio di argan 1lt

Κρεμώδες αφρόλουτρο που καθαρίζει το δέρμα ενώ φροντίζει για την υδρολιπιδική του μεμβράνη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,76 €
Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml! Μια αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό αυτό αναψυκτικό και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μην το χάσετε!
Κανονική τιμή 0,89 € Τιμή 0,87 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €

Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 με σύρμα

Το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση. Με το σύρμα της εταιρίας Maestri, είναι σίγουρο ότι θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας. Μην σας διαφεύγει αυτή η ευκαιρία για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει την καθημερινή εργασία σας. Αποκτήστε το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 τώρα και αναβαθμίστε το εργαλειακό σας σετ!
Τιμή 2,68 €