• Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 1
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 2
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 3
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 4
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 5
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 6
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 1
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 2
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 3
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 4
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 5
  • Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι Roshen - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRoshen

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
24165
4823077636943
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σπατουλα τουρτας fk-7225

Η σπάτουλα τούρτας FK-7225 της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της αρτοποιίας. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές τούρτες με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την σπάτουλα τούρτας FK-7225 και αναβαθμίστε τις αρτοποιητικές σας δεξιότητες!
Τιμή 1,65 €

Tns σουπλα 45x30cm zy-45b

Η συλλογή Tns σουπλά 45x30cm zy-45b θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα σουπλά θα προστατεύουν το τραπέζι σας ενώ παράλληλα θα προσθέσουν στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση!
Τιμή 1,43 €

Mentos 38gr, 40τεμ mint 261766

Η Mentos 38gr, 40τεμ mint 261766 είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με τη φρεσκάδα του μέντας και την απίστευτη γεύση του, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην το χάσετε!
Τιμή 22,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,19 €

Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με φρέσκο λεμόνι και αφράτη ζύμη, αυτό το πιτάκι θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr!
Τιμή 0,69 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €