• SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)  - 1
  • SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)  - 1

SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)

Τα SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απόλυτη απορροφητικότητα και την άνεση που προσφέρουν, τα SANI PANTS εξασφαλίζουν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και πιο άνετη.
37720
5201263862977
10,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

STERK ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

Ο STERK ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του χώρου σας. Με μεγάλη χωρητικότητα 120L και διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αυτός ο κάδος θα κάνει τη συλλογή των απορριμμάτων εύκολη και αποτελεσματική. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το μοντέρνο design του θα δώσει στο χώρο σας μια αίσθηση κομψότητας. Αποκτήστε τον STERK ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 120L τώρα και κάντε τη διαχείριση των απορριμμάτων σας
Τιμή 38,68 €

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο τραπέζι τους. Με μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και γεύσεων, αυτές οι πέννες θα σας ταξιδέψουν σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε τη μαγεία των Μάκβελ πεννών τρικολόρε 3kg σήμερα!
Τιμή 7,58 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 30gr

Κάποιοι τις αποκαλούν «ραντεβουδάκια». Άλλοι απλά «ραντεβού». Κάποιοι άλλοι «φιλάκια». Όπως και αν τις αποκαλούν όμως, ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να μην έχει δοκιμάσει τις μοναδικές ροζ αρωματικές παστίλιες της ΒΙΑΠ MENTEL και να μην τις έχει συνδέσει με μία προσωπική του στιγμή. Δεν είναι απλά παστίλιες. Είναι η γλυκιά ιστορία της Ελλάδας!

Τιμή 0,78 €

ReaLemon χυμός λεμονιού 250ml

Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.

Τιμή 1,50 €

Malizia αφρόλουτρο cocco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €