• Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ  - 1
  • Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ  - 1

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
29428
5201109003861
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη πιατο ρηχο 22,5cm 125922

Το Νεφέλη πιάτο ρηχό 22,5cm 125922 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το πιάτο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Με τις λεπτομέρειες και τη λειτουργικότητά του, το Νεφέλη πιάτο είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις γεύσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,56 €

ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ

"Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής με τα ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ! Κάθε μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσφέροντας ακρίβεια και άνεση στην κοπή. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή τους, αυτά τα μαχαίρια θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας και θα κάνουν την μαγειρική σας εμπειρία απόλαυση! Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές σας δημιουργίες!"
Τιμή 2,89 €

Perilla πιατοθηκη δυοροφη χρωμιου 71105

Η πιατοθήκη διπλής όροφης Perilla χρωμίου 71105 είναι ο απόλυτος συνεργάτης κάθε νοικοκυριού. Με το μοντέρνο design της και την ανθεκτική κατασκευή της, προσφέρει την ιδανική λύση για την αποθήκευση και οργάνωση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 16,87 €

Oral-B οδοντόβουρτσα ultra thin pro gum care μπλε έξτρα μαλακή

Η Oral B οδοντόβουρτσα Ultra Thin Pro Gum Care είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν υγιείς ούλα και λαμπερά δόντια. Η προηγμένη τεχνολογία της χτίζει μια αόρατη ασπίδα γύρω από τα δόντια σας, προσφέροντας προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τώρα την Oral B Ultra Thin Pro Gum Care και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αρωματικό με στικ Muschio Bianco 200ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αρώματα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση του Tesori Muschio Bianco 200ml. Με την αναζωογονητική του σύνθεση, αυτό το αρωματικό στικ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το Muschio Bianco να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε το Tesori σήμερα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας.
Τιμή 6,43 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 20τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,19 €

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
Τιμή 6,10 €