• KIT KAT CHUNKY (24x40gr) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
  • KIT KAT CHUNKY (24x40gr) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

KIT KAT CHUNKY (24x40gr) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

50659
3800020456309
19,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση γάλακτος. Μικρά σε μέγεθος αλλά μεγάλα σε γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε βρει τον θησαυρό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την απολαυστική γεύση γάλακτος και να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας πείνα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση των Oscar σοκολατακίων μί
Τιμή 5,21 €

Κουρκουλος κριτσινια κρικοι 120gr, παντζαρι

Οι κριτσίνια Κουρκούλος με παντζάρι 120gr αποτελούν το τέλειο σνακ για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του παντζαριού και την τραγανή υφή των κριτσινιών, θα ανανεώσετε τις αισθήσεις σας και θα ικανοποιήσετε την πείνα σας με ένα μόνο δάγκωμα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά!
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Brain licker αναψυκτικό splash o' red 330ml

Το BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED) είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώθετε ενεργητικοί και δροσεροί όλη μέρα. Η εκρηκτική γεύση του κόκκινου φρούτου θα σας κατακλύσει με ευχάριστες αισθήσεις και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 1,12 €

Nivea κρέμα σώματος smooth sensation 250ml

Η ελαφριά σύνθεση πλούσιας κρέμας με πολύτιμο βούτυρο καριτέ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλής βρεφικής επιδερμίδας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 4,45 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Jannis μαντολάτο 130gr

Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς Συντηρητικά

Χωρίς γαλακτοκομικά

Πηγή ενέργειας

Ολόκληροι καρποί

Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Τιμή 1,45 €

Μάκβελ φιδές 500gr

Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €