• BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED)  - 1
  • BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrFoods

Brain licker αναψυκτικό splash o' red 330ml

Το BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED) είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώθετε ενεργητικοί και δροσεροί όλη μέρα. Η εκρηκτική γεύση του κόκκινου φρούτου θα σας κατακλύσει με ευχάριστες αισθήσεις και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
40828
8437001799664
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml! Μια αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό αυτό αναψυκτικό και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μην το χάσετε!
Τιμή 0,95 €

Coca cola αναψυκτικό light 6x1.5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. H Coca‑Cola Light προσφέρει την απολαυστική γεύση Coca‑Cola, χωρίς ζάχαρη και θερμίδες, και τονώνει κάθε στιγμή της ημέρας με τον πιο light τρόπο.

Τιμή 12,96 €
  • Πακέτο

Coca cola original εισαγωγής 2x1,5lt

Ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης της Coca Cola με την προσφορά 2x1,5lt! Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση της αγαπημένης σας αναψυκτικής και ανανεώστε τις στιγμές σας με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε διπλή ποσότητα με την αγορά 2x1,5lt της Coca Cola!
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss σαμπουάν men power για κανονικά μαλλιά 440ml

Ανδρικό σαμπουάν για μοναδικά δυνατά μαλλιά και αναζωογονημένο τριχωτό. Η φόρμουλα υψηλής απόδοσης με καφεΐνη, διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών και ενεργοποιεί τους παράγοντες ανάπτυξης της τρίχας.

Τιμή 2,80 €