• OLD SPICE AFTERSAVE 100ml - (ORIGINAL)
  • OLD SPICE AFTERSAVE 100ml - (ORIGINAL)

OLD SPICE AFTERSAVE 100ml - (ORIGINAL)

49706
5011321772335
6,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Υγρο μαντηλακια κατοικιδιων χωρις αρωμα 60τεμ

Αυτά τα υγρά μαντηλάκια κατοικιδίων χωρίς άρωμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να φροντίσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με τη μοναδική τους σύνθεση, προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να περιέχουν αρώματα που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Επιλέξτε την ποιότητα και τη φροντίδα για το κατοικίδιό σας με αυτά τα υπέροχα μαντηλάκια.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 6x140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 8,64 €
  • Πακέτο

Aquafresh οδοντόκρεμα intense white whitening 75ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα intense white whitening 75ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λαμπερά λευκά δόντια. Η εξαιρετική του φόρμουλα διαθέτει ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,53 €

AIM οδοντόκρεμα white now activated charcoal 75ml

Οδοντόκρεμα με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση που συνδυάζει mineral clay με activated charcoal. Απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ* λευκότερο χαμόγελο.

* Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία - Το σωληνάριο** περιέχει 31% ανακυκλωμένο πλαστικό.

**Με εξαίρεση το καπάκι.

Τιμή 2,96 €