• Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ
  • Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση γάλακτος. Μικρά σε μέγεθος αλλά μεγάλα σε γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε βρει τον θησαυρό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την απολαυστική γεύση γάλακτος και να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας πείνα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση των Oscar σοκολατακίων μί
32007
5202460062603
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Οδοντογλυφιδες bamboo μεντας με σελοφαν 1000τεμ

Οδοντογλυφίδες bamboo μεντας με σελοφάν 1000 τεμάχια από την εταιρία είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία σε άριστη κατάσταση. Με φυσικά υλικά όπως ο bamboo και η μέντα, αυτές οι οδοντογλυφίδες προσφέρουν μια φρέσκια αίσθηση και αποτελεσματική καθαριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σετ και να αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 900ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 3,69 €

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό

Ένα βιδωτό σέικερ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανακατεύει ή να αναμειγνύει διάφορα υγρά ή συστατικά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά και άλλα. Ο βιδωτός σέικερ διαθέτει ένα καπάκι που σφραγίζει σφιχτά το εσωτερικό, ένα βιδωτό κομμάτι που συνδέεται με το καπάκι και μπορεί να σφίξει και ξεσφίξει εύκολα και ένα ποτήρι που χωρά τα υγρά συστατικά.

Τιμή 0,80 €