• NOXZEMA BODY SPRAY 150ml COOL MOVE 72H
  • NOXZEMA BODY SPRAY 150ml COOL MOVE 72H

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml COOL MOVE 72H

50635
5201314126249
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Ανανεωτικό άρωμα λεβάντας για το σπίτι σας! Το OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ) δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας ταξιδέψει και να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρέσκου και αρωματικού περιβάλλοντος στο σπίτι σας!
Τιμή 2,93 €

Αστηρ οδοντογλυφιδες κουτι 65x2 mm 1000τεμ

Το κουτί Αστηρ οδοντογλυφίδες 65x2 mm 1000τεμ είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά για την οδοντιατρική σας πρακτική.
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Werther's original καραμέλες βουτύρου χωρίς ζάχαρη 70gr

Οι απολαυστικές καραμέλες Werther's original χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση βουτύρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ανά πάσα στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,76 €
Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr

Κρουασάν φούρνου με γέμιση πραλίνας φουντουκιού από την Bonjour με προέλευση από την Δράμα, με φύλλο που δεν τρίβεται στο στόμα.

Κανονική τιμή 1,10 € Τιμή 0,98 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,74 €