• OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)
  • OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Ανανεωτικό άρωμα λεβάντας για το σπίτι σας! Το OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΛΕΒΑΝΤΑ) δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας ταξιδέψει και να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρέσκου και αρωματικού περιβάλλοντος στο σπίτι σας!
41518
8004050124978
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σακουλα τυχερη 29x40cm spiderman 508108

Ζήσε τη δράση με τη Σακούλα τύχης Spiderman! Με μέγεθος 29x40cm και μοναδικό σχεδιασμό, αυτή η σακούλα θα φέρει το πνεύμα του αγαπημένου σού ήρωα στην καθημερινότητά σου. Αποκτήστε τη Σακούλα τύχης Spiderman τώρα και ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!
Τιμή 4,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,12 €
Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 3,16 € Τιμή 2,91 €
  • -0,25 €
  • -0,25 €

Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108

Το Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το μπωλ παστας θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Dk μπωλ παστας!
Τιμή 6,12 €

Melissa αχιβάδα 500gr

Η Αχιβάδα Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Αναδεικνύει καλύτερα ακόμη και τις πιο πηχτές σάλτσες.

Τιμή 1,26 €

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και αμύγδαλο αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ οι απαλές αρωματικές νότες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το Endless κρεμοσάπουνο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,04 €