• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (SANDALWOOD MUSK)
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (SANDALWOOD MUSK)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ SPRAY 100ml - (SANDALWOOD MUSK)

49892
5200423301660
1,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Η PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δείγμα. Η φρεσκάδα του πορτοκαλιού συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαρμελάδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,58 €

Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml

Tο Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό του, θα σας κάνει να νιώθετε σαν βασιλιάς κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η άριστη ποιότητα του γυαλιού του προσφέρει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το κρατάτε στα χέρια σας. Αποκτήστε το Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπ
Τιμή 0,76 €

Piltsis μεσογειακο κριθαροτο με κανθαρελες 200gr

Η Piltsis προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μεσογειακό κριθαρότο της και τις κανθαρέλες 200gr. Απολαύστε τον πλούσιο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Μεσογείου. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Πιλτσής και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,97 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz dot orange 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz dot orange 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα νότα στην εμφάνισή του, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητά του εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε το παγωτό σας χωρίς ανησυχίες. Με το χαρτίνο κύπελλο παγωτού dot orange, κάθε σας γεύση θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη pro formula με λεμόνι 5lt

Η Klinex Professional Ultra Extra Power Lemon είναι παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα λεμόνι κατάλληλη για καθαρισμό και απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, όπως μεγάλες επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες και δάπεδα . Η σύνθεσή της σε μορφή gel προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες προσφέροντας προστασία που διαρκεί περισσότερο. Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων. Κατάλληλη και για λεύκανση ρούχων. Με εγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

  • Eπαγγελματικές συνθέσεις για την σειρά Pro Formula
  • Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει
  • Σύνθεση σε μορφή gel για καλύτερη εφαρμογή
  • Με άρωμα λεμόνι
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων
  • Με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Τιμή 12,08 €

Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος, σε συσκευασία 1,5lt, προσφέρει μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με γεμάτο σώμα και ελαφριά γλυκύτητα. Αυτός ο ερυθρός οίνος καταλαμβάνει μια ισορροπημένη θέση μεταξύ της πλούσιας γεύσης και της ελαφριάς γλυκύτητας, προσφέροντας έναν ευχάριστο ποτό για όσους αναζητούν έναν μεσογειακό και κομψό ερυθρό οίνο.

Τιμή 2,90 €