• QLUX ΚΛΙΠ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • QLUX ΚΛΙΠ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

QLUX ΚΛΙΠ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

50542
8693395015098
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray men advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml men & care invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία του, προσφέρει προστασία ενάντια στην ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Η αόρατη σύνθεσή του εξαλείφει τα ίχνη λευκών κηλίδων στα ρούχα, χαρίζοντάς σας έναν απόλυτα φρέσκο και ανανεωμένο αέρα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αυτ?
Τιμή 2,85 €

Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr

Οι Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτές οι σαρδέλες θα σας καταπλήξουν. Απολαύστε τις σε σαλάτες, τοστ ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Margaret!
Τιμή 1,11 €

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Et Plast ψεκαστήρι 1lt

Το "Et Plast ψεκαστήρι 1lt" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 1 λίτρου. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 1,45 €