• Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια
  • Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Το Βιολεν δόλωμα 100gr είναι η ιδανική επιλογή για να εξουδετερώσετε τα ποντίκια στον χώρο σας. Με τους κυβούς ποντικιών της εταιρίας μας, θα αποχαιρετήσετε το πρόβλημα των ενοχλητικών επισκεπτών σας. Αποκτήστε το Βιολεν δόλωμα τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ποντίκια.
34083
5200138770133
3,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis πολυσφουγγαριστρα μικροφιμπρα black power

Η Vellis πολυσφουγγαριστρα μικροφιμπρα black power είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και εύκολο. Με την ισχυρή της απόδοση, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ που θα σας εντυπωσιάσουν.
Τιμή 3,48 €

Κλιπ για τραπεζομαντηλο inox 50τεμ

Με αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο inox 50τεμ, θα δώσετε μια λεπτή και κομψή αίσθηση στο τραπέζι σας. Η ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια, ενώ η λεπτομερής σχεδίαση θα εντυπωσιάσει κάθε φιλοξενούμενο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 9,29 €

TAFT GEL 150ml - (SUPER GLUE)

Το TAFT GEL 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή του ποιότητα και αντοχή, το SUPER GLUE της εταιρίας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε το TAFT GEL 150ml τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 2,88 €

Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani

Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Με τη συνδυασμό των καλύτερων ποικιλιών καφέ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Ιταλίας. Απολαύστε κάθε φλιτζάνι με την πλούσια κρέμα και την έντονη γεύση που προσφέρει το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Αγοράστε το τώρα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 22,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on fiji dream 50ml

Το Fa roll-on Fiji Dream 50ml είναι ο ορισμός της απόλαυσης και της φρεσκάδας. Με το μοναδικό του άρωμα του τροπικού νησιού Fiji, σας ταξιδεύει σε μια εξωτική εμπειρία που θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας. Η απαλή του φόρμουλα προσφέρει 48ωρη προστασία από την κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ παράλληλα φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το Fa roll-on Fiji Dream 50ml σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.
Τιμή 1,43 €

Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml

Το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το spray αυτό εξουδετερώνει άμεσα κάθε κατσαρίδα που βρίσκεται στον δρόμο της. Μην αφήνετε τις ενοχλητικές κατσαρίδες να καταστρέψουν την άνεση και την υγεία σας. Αποκτήστε το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο!
Τιμή 3,77 €

ROSHEN KONAFETTO ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1kg - (BIANCO)

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλύτερου σοκολατένιου πουράκια ROSHEN KONAFETTO, γεμισμένα με πλούσια σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας. Με τον απαλό και γλυκό συνδυασμό γεύσεων, αυτά τα πουράκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να λιώνετε στην απόλαυση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων!
Τιμή 8,70 €