• Πακέτο
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkip

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt

Το Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη διπλή δύναμη καθαρισμού του Skip, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και αρωματισμένα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
24002
1872018101257
22,99 €

Αντί για 23,83 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σύνθεση
5-15% ανιονικά τασιενεργά, <5% ένζυμα, Μη ιονικά τασιενεργά, Λαμπρύνουσες ουσίες, Άρωμα, Φωσφονικές ενώσεις, Πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, Σαπούνι, Butyphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρεί λεκέδες όπως σοκολάτα, λάδι, χυμό πορτοκάλι, μαρμελάδα φράουλα, χώμα. Εργαστηριακό τεστ στους 40°C.
Επιλέξτε ένα πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση.
Τοποθετήστε τον δοσομετρητή μέσα στον κάδο πάνω απο τα ρούχα.
Αφαιρέστε τον δοσομετρητή πριν το πρόγραμμα στεγνωτηρίου. Υπάρχει κίνδυνος να λιώσει.
Χρησιμοποιήστε ειδικό απορρυπαντικό για μάλλινα και μεταξωτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Περιέχει: C 12-15 pareth 7, TEA Dodecylibenzenesulfonate, Sodium Laureth Sulfate. Περιέχει: Benzisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Προσοχή! Μακριά από παιδιά.
Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο.
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε.
Συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαυματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E. Λ. Κύμης και Σένεκα 10, Κηφισιά, 14564, Τηλ: 210 6304500, www.unilever.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με το αγαπημένο άρωμα της λεβάντας. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Soft θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε την Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα κάθε φορά που τα πλένετε.
Τιμή 25,62 €

Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt

Το Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt της εταιρίας Dixan είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Dixan clean & hygiene τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 8,95 €

Εύρηκα care υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μάλλινα 750ml

Το Εύρηκα care υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μάλλινα 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλακών υφών και των ευαίσθητων υφασμάτων. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση που απομακρύνει αποτελεσματικά τις λεκέδες και τους ρύπους, ενώ παράλληλα φροντίζει τα ρούχα σας και τα κάνει να διατηρούν την απαλότητά τους. Αποκτήστε το Εύρηκα care και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.
Τιμή 3,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €
Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Ζαναέ κρεμμυδάκια μαγειρεμένα για στιφάδο 280gr

Το Ζαναέ στιφάδο είναι ένα πιάτο της ελληνικής κουζίνας που περιλαμβάνει μοσχαρίσιο κρέας στη σάλτσα του, με κρεμμύδια, σκόρδο, κόκκινο κρασί και μπαχαρικά. Συνήθως σε μια συσκευασία 280gr περιέχονται τα υλικά για ένα μερίδα. Το Ζαναέ στιφάδο συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πατάτες ή πουρέ πατάτας.

Τιμή 2,86 €

Okf smoothie mixed fruits yellow 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Yellow Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από ανάνα, λευκά σταφύλια και μάνγκο. Το κίτρινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €