• VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ PURE SENSITIVE 2x20pcs (ΓΑΛΑΖΙΟ)
  • VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ PURE SENSITIVE 2x20pcs (ΓΑΛΑΖΙΟ)

VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ PURE SENSITIVE 2x20pcs (ΓΑΛΑΖΙΟ)

42139
4002448177890
7,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ψυγειο πικ νικ 25lt

Το ψυγείο πικ νικ 25lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά για ώρες. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το ψυγείο είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε εξόρμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πικ νικ!
Τιμή 18,54 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55+ 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN +SPF15

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN SPF15 προσφέρει προστασία και ενυδάτωση για την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σύνθεσή της με ελαιόλαδο argan προσφέρει θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα σας, κάνοντας την να δείχνει υγιής και λαμπερή. Αγοράστε τώρα την NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 7,01 €

Wellaflex αφρος 200ml no 5 fullness for thin hair

Αυτός ο αφρός Wellaflex 200ml no 5 είναι η τέλεια λύση για λεπτά μαλλιά. Χαρίζει πλούσιο όγκο και αίσθηση γεμάτων μαλλιών, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το απίθανο προϊόν!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 1lt

Ο θερμός ανοξείδωτος Nava Acer με βαλβίδα και καπάκι 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εξόρμηση. Κρατάει τα ροφήματά σας ζεστά για ώρες, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Nava Acer σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,64 €

Καπάκι πιπίλα με τάπα μαύρο 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Παπαδοπούλου krispies σίτου 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,74 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

Τιμή 3,53 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού