• Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ Practic - 1
  • Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ Practic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ

Τα Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και ασφάλεια στον χώρο εργασίας του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, τα Practic γάντια latex θα σας προσφέρουν προστασία και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε επαγγελματισμό και φροντίδα προς τους πελάτες σας!
40049
5203399210394
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
Τιμή 0,57 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Tns γάντια εργασίας one size

Τα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε αμέσως την διαφορά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα χέρια σας και εργαστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χάρη στα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft μαλακτικό ρούχων magic flower 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 50 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Flower

Τιμή 3,21 €