• ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ROCK FIRE 48ΤΜΧ ΚΗΡΟΖΙΝΗ
  • ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ROCK FIRE 48ΤΜΧ ΚΗΡΟΖΙΝΗ

ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ROCK FIRE 48ΤΜΧ ΚΗΡΟΖΙΝΗ

50400
5949096169114
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακο φακες ψιλες 500gr,

Οι λαχταριστές φακές Μακο ψιλές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις φακές Μακο σε διάφορες συνταγές και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 1,37 €

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,76 €

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml

Ο μπαξες καλαμποκι κονσερβα 3x212ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όποτε το επιθυμείτε. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια υφή του, αυτή η κονσέρβα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να το είχατε μόλις μαγειρέψει εσείς ίδιοι. Απολαύστε το σε σάλτσα, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε φαγητά και δώστε μια νότα φρεσκάδας και γεύσης στα γεύματά σας.
Τιμή 2,47 €

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €

Gran Turismo Sport Hits Edition PS4 Game

Το παιχνίδι που έκανε διάσημους τους εξομοιωτές οδήγησης καταφθάνει για πρώτη φορά στο PlayStation 4 και σας ρίχνει στην πίστα για δράση υψηλών οκτανίων και την αδρεναλίνη στο κόκκινο. Πάρε μέρος σε αγώνες ή παρακολούθησε live τους καλύτερους του κόσμου καθώς αγωνίζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα, και να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Τιμή 24,99 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €