• NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)  - 1
  • NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)  - 1

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
40738
5205746893366
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (3 ΓΡΑΜΜΕΣ)

Ζητήστε σήμερα το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (3 ΓΡΑΜΜΕΣ) και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και στυλ. Απολαύστε άνεση και ποιότητα με το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας, και αναβαθμίστε τον χώρο σας σήμερα!
Τιμή 3,38 €

Γεωργιαδη τζουλια οινος 500ml λευκος ξηροσ

Απολαύστε τον λευκό ξηρό οίνο Γεωργιάδη 500ml, μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσετε σε κάθε σας στιγμή. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,64 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-1b/7flw

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μπουκέτο λουλουδιών Tns 4 χρωμάτων 0055-1b/7flw. Ζωντανά χρώματα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για να δώσουν ένα φρέσκο και φωτεινό αέρα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλουδιών από την Tns.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου φρούτων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,82 €

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies 38μεζ 798ml

Με το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies, τα ρούχα σας θα αναδειχθούν σε ένα άρωμα φρεσκάδας και λάμψης. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών και του λεμονιού να σας αγκαλιάσει και να σας συνοδεύει κάθε μέρα. Με το Lenor, η εμπειρία πλυσίματος γίνεται μοναδική και αξέχαστη.
Τιμή 3,49 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €