• Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 1
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 2
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 3
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 4
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 5
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 6
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 1
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 2
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 3
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 4
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 5
  • Μακο φακες ψιλες 500gr, Mako - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMako

Μακο φακες ψιλες 500gr,

Οι λαχταριστές φακές Μακο ψιλές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις φακές Μακο σε διάφορες συνταγές και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
24487
5202324118446
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 7,5lit - (ΚΑΦΕ)

Η πλαστική γλάστρα 7,5 λίτρων σε καφέ χρώμα από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και όμορφο χρώμα, αυτή η γλάστρα θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με έναν οικονομικό και πρακτικό τρόπο.
Τιμή 1,42 €

Mr,breakfast δημητριακα 375gr, fitgrain tropical

Τα Mr. Breakfast δημητριακά σε συσκευασία των 375gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με την εξαιρετική γεύση του fitgrain tropical, σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τον συνδυασμό της τραγανής υφής και των φρουτώδων αρωμάτων, και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αποκτήστε τα Mr. Breakfast δημητριακά τώρα και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης π
Τιμή 2,38 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ λεμονι

Οι Zero καραμέλες με γεύση λεμόνι είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φρέσκο και γλυκό γεύση. Με την πλούσια γεύση του λεμονιού και την απαλή υφή των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τις Zero καραμέλες με λεμόνι και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 12,10 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑΣ 50ML

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑΣ 50ML είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες. Η ειδική της φόρμουλα περιέχει ενεργά συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και το αναζωογονούν, χαρίζοντας σας μια νεανική εμφάνιση. Απλώστε την κρέμα καθημερινά για αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €

Macao κακουλέ 8gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Macao σε συσκευασία 8 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 0,51 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Arion food χυμός με 7 φρούτα 1lt

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των 7 διαφορετικών φρούτων σε κάθε γουλιά με τον Arion food χυμό 1lt. Μια εκλεκτή σύνθεση που θα σας φέρει ενέργεια και αναζωογόνηση κάθε φορά που το πίνετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,40 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την εξαιρετική του απορροφητικότητα και την ειδική του σχεδίαση, το Proson πάνα βρακάκι προσφέρει ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που σας προσφέρει το Proson!
Τιμή 13,85 €