• Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ
  • Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMedi World

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
41299
5202663295556
3,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL

Τα Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL της εταιρίας Max Gloves είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την άριστη εφαρμογή στο χέρι, τα γάντια αυτά εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ελευθερία κινήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,80 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Practic ιατρικά γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα M 100τεμ

Τα ιατρικά γάντια latex με πούδρα (medium) της εταιρίας PRACTIC 100ΤΕΜ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας και των αγαπημένων σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν από τυχόν μικρόβια και μόλυνση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ασφάλεια που χρειάζεται.
Τιμή 3,24 €

Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά small

Τα Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά small είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την απαλή υφή τους, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και άνεση κατά τη χρήση. Εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στα χέρια σας, ενώ η μικρή τους μέγεθος τους τους κάνει ιδανικούς για κάθε χρήση στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοών με τα Vileda sensitive γάντια ?
Τιμή 1,54 €

Delta plus γαντια κουζινας x-small

Τα γάντια κουζίνας x-small της εταιρίας Delta Plus είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στην κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κατά την παρασκευή των πιάτων σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε μαγειρική δραστηριότητα!
Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Simple τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 90 φύλλα 17x24cm

Αυτό το τετράδιο τριών θεμάτων της Simple εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαθητή ή επαγγελματία. Με το μέγεθος του 17x24cm και τα 90 φύλλα, προσφέρει αρκετό χώρο για να σημειώσετε όλες τις σημειώσεις σας. Η σπειροειδής μπουκιά του εξασφαλίζει ότι το τετράδιο θα παραμείνει ανοιχτό εύκολα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο γ
Τιμή 2,43 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €
Bonjour κρουασάν bueno 150gr Bonjour κρουασάν bueno 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν bueno 150gr

Το "Bonjour κρουασάν bueno 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "bueno".

Κανονική τιμή 1,10 € Τιμή 0,98 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το αντιβακτηριδιακό Lime σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ της εταιρίας Lime είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιή. Με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αυτό το σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα βακτήρια και τις μικρόβια από την επιφάνεια των μαγειρικών σκευών και των επιφανειών της κουζίνας σας. Μην αφήνετε τους εχθρούς της υγιεινής να κυριαρχήσουν στον χώρο ?
Τιμή 0,68 €