• Βίκος αναψυκτικό πορτοκαλάδα με στέβια 6x330ml  - 1
  • Βίκος αναψυκτικό πορτοκαλάδα με στέβια 6x330ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒίκος

Βίκος αναψυκτικό πορτοκαλάδα με στέβια 6x330ml

42154
5201946912937
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 0,71 €

Green αναψυκτικό λεμονάδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα Green 4x330ml, το τέλειο αναψυκτικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και εκλεπτυσμένη γεύση, θα σας δροσίσει και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τη δροσιά και τη φρεσκάδα του Green 4x330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει!
Τιμή 1,49 €

Nektar αναψυκτικό cola 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό cola σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και γευστική επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση του κολα ή του αναψυκτικού cola. Τα αναψυκτικά cola είναι δημοφιλή για την γλυκιά τους γεύση και το ανθυγιεινό τους χαρακτήρα, και συχνά συνοδεύουν γεύματα ή χρησιμοποιούνται ως αναψυκτικό.

Τιμή 2,40 €

Βίκος cola 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό COLA με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε σας γεύμα. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε δυνατή γεύση ακόμη πιο νόστιμη. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμη και σαν dressing σε σαλάτες. Αγοράστε τώρα την Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,27 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ

Η ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καφέ σας κάθε πρωί. Με την πλούσια γεύση της και την εύκολη χρήση των stick, θα απολαμβάνετε κάθε γλυκιά στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα. Αφήστε τη ζάχαρη καστανή μερίδα να σας συνοδεύει σε κάθε γεύμα και να δώσει γεύση στη ζωή σας.
Τιμή 12,99 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 77μεζ 1,7lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό mistral 77μεζ 1,7lt της εταιρίας Soupline θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσθέτοντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο με το Soupline mistral 77μεζ!
Τιμή 4,80 €