ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ - (34cm)

50246
5908275911494
4,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Μεζουρα μαυρη ινοξ για κοκτειλ 30-60ml 857β

Μαγευτική μεζούρα μαύρης ινοξ για κοκτέιλ 30-60ml 857β, ιδανική για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Με μοντέρνο design και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η μεζούρα δεν αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ, αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία bartender. Απογειώστε την εμπειρία σας στην παρασκευή κοκτέιλ με αυτήν την εξαιρετική μεζούρα!
Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου λεβάντα 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Rummo conchiglie rigate no42 500gr

Η Rummo conchiglie rigate no42 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη παστα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Rummo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τη Rummo conchiglie rigate no42 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,59 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ είναι το τέλειο προϊόν για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων της. Με την υψηλή ποιότητα της Ariel και την ευκολία χρήσης των κάψουλων, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά και φρέσκα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τώρα το Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Τιμή 11,59 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on brightening & care violet & jasmine scent 50ml

Η Fa roll-ον 50ml brightening & care με άρωμα βιολέτας και γιασεμιού είναι το απόλυτο αρωματικό και περιποιητικό προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αφήστε το άρωμα της βιολέτας και του γιασεμιού να σας απογειώσει και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Με την εξαιρετική φόρμουλα που περιέχει, το Fa roll-ον 50ml brightening & care θα φροντίσει το δέρμα σας και θα του χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και αποκτήστε ?
Τιμή 1,48 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 26x17x26cm 250τεμ

Αυτές οι τσάντες χάρτινες κραφτ καφέ είναι μια ανθεκτική, ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη μεταφορά αντικειμένων και τη συσκευασία προϊόντων.

Τιμή 20,46 €