• SOFT ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 50μεζ.
  • SOFT ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 50μεζ.

SOFT ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 50μεζ. - (2,25lit) (LAVANDA)

41660
8003640022205
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tetra σαλατιερα τετραγωνη 20cm 1281

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 20cm 1281 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το μέγεθος της 20cm, προσφέρει άνετο χώρο για τη σερβιρίσματα σαλάτας, φρούτων και άλλων λαχανικών. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η σαλατιέρα Tetra είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Απογειώστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με αυτή την εκπληκτική σαλατιέρα Tetra!
Τιμή 5,14 €

Pummaro κονκασέ ψιλοκομμένο κλασικό 400gr

Ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με το PUMMARO ΚΟΝΚΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ). Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των χειροποίητων συστατικών που θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή 1,02 €

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ WAND GABBY'S DOLLHOUSE (40062)

Το σαπουνοφούσκες wand Gabby's Dollhouse (40062) είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσετε μαγικές στιγμές με τα παιδιά σας. Με αυτό το μοναδικό παιχνίδι, τα παιδιά σας θα απολαύσουν ώρες διασκέδασης και δημιουργικότητας, φτιάχνοντας όμορφες σαπουνόφουσκες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να φέρετε τη μαγεία στο σπίτι σας με το σαπουνοφούσκες wand Gabby's Dollhouse (40062)!
Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Famiglia φιδές 500gr

O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού που αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας.

Τιμή 0,81 €

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Τιμή 4,52 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Γκρέκα τριφτή τομάτα 400gr

Η τριφτή τομάτα ΓΚΡΕΚΑ αποτελείται από τις πιο ζουμερές, κόκκινες και ώριμες τομάτες. Ιδανική για σάλτσες, λαδερά, κοκκινιστά αγαπημένα πιάτα.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,92 €

Simba πατέ σκυλοτροφή κοτόπουλο & συκώτι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για ενήλικους σκύλους από την Simba

Mε κοτόπουλο και συκώτι

Για όλες τις ράτσες ενήλικων σκύλων

Ενσωματωμένο με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και αρωματισμένο με φυσικά αρώματα

Yψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες και καλή ενσωμάτωση βιταμινών

Τιμή 0,68 €