• Μεζουρα μαυρη ινοξ για κοκτειλ 30-60ml 857β
  • Μεζουρα μαυρη ινοξ για κοκτειλ 30-60ml 857β

Μεζουρα μαυρη ινοξ για κοκτειλ 30-60ml 857β

Μαγευτική μεζούρα μαύρης ινοξ για κοκτέιλ 30-60ml 857β, ιδανική για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Με μοντέρνο design και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η μεζούρα δεν αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ, αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία bartender. Απογειώστε την εμπειρία σας στην παρασκευή κοκτέιλ με αυτήν την εξαιρετική μεζούρα!
32663
8904002734883
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

Ανανεωτική γεύση και απολαυστικό τραγανό κάψιμο σε κάθε δάγκωμα! Οι ψητές κόκκινες πιπεριές σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση τους θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε σαλάτες, πίτσες και φαγητά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε τώρα το προϊόν και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση των ψητών πιπεριών!
Τιμή 3,53 €

Νεφελη πιατο τσαγιου 1259πτσ

Το Νεφέλη πιάτο τσαγιού 1259πτσ είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει λάμψη και φινέτσα στο τραπέζι σας. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την κομψή του εμφάνιση, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και πρακτικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το Νεφέλη πιάτο τσαγιού 1259πτσ τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ένα κομμάτι που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,94 €

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2lit (-1€)

Το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2lit είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας! Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και την υψηλή ποιότητά του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν με έκπτωση 1€ και να απολαύσετε νόστιμες γεύσεις με την οικογένεια σας!
Τιμή 4,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Podravka γκούλας με βοδινό κρέας 300gr

Το πικάντικο γκούλας βοείου κρέατος της εταιρείας Podravka είναι έτοιμο πιάτο. Πριν την κατανάλωση του είναι απαραίτητο να ζεσταθεί σε ήπια θερμοκρασία. Μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο ή σε συνδυασμό με πατάτες, ρύζι, πολέντα και διάφορα είδη ζυμαρικών

Τιμή 3,32 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ

Η Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με έναν ολοκληρωμένο τρόπο. Με εξαιρετική ποιότητα και εγγυημένα αποτελέσματα, αυτή η βαφή θα δώσει νέα ζωή στα αγαπημένα σας ρούχα, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν καινούργια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη Ριβαχρωμ βαφή ρούχων!
Τιμή 12,07 €

Mamut φρυγανιά τριμμένη 180gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 0,69 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €