• Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα  - 1
  • Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα  - 1

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
33254
5201002013318
3,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR

Τα VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας. Με την απολαυστική γεύση της κακάο κρέμας και το τραγανό καβουρδιστό όψη, αυτά τα νόστιμα μικρά wafer θα σας κάνουν να ξεχάσετε τη δίψα σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr σολομοσ

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr σολομός της εταιρίας Morando Miglior είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο σολομό ως κύριο συστατικό, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα κρατήσουν τη γάτα σας υγιή και ευχαριστημένη. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη Miglior γατοτροφή σολομού, η οποία θα κερδίσει την καρδιά της γάτας σας με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 0,49 €

ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ (GC-18)

Αναβαθμίστε τις στιγμές διασκέδασής σας με το διαφανές ποτήρι για σφηνάκι GC-18! Με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το ποτήρι θα αναδείξει την αισθητική του bar σας και θα κάνει τις στιγμές πίσω από το μπαρ αξέχαστες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ!
Τιμή 0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Ladas ελιές καλαμών ροδέλα 1kg

Ελληνικές ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες, ιδανικές για σαλάτα ή την παρασκευή φαγητών όπως η πίτσα. Είναι συσκευασμένες σε βάζο για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Τιμή 5,93 €

Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr

Οι Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ σε κάθε σας περίσταση. Με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και την τραγανή υφή των crackers, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τα Elte crackers της Elite σήμερα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,66 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,51 €

Fanta αναψυκτικό pineapple 355ml

H Fanta Pineapple είναι ένα αναζωογονητικό ταξίδι με εξωτική γεύση που θα σε μεταφέρει απευθείας σε τροπικές παραλίες! Ανακάλυψε την απόλυτη δροσιά με φρουτώδη γεύση ανανά και κίτρινο χρώμα σε αυτό το ανθρακούχο αναψυκτικό της Fanta που θα σου χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και απόλαυσης. Fantaσμαγορική γεύση για Fantaστική απόλαυση.

Τιμή 1,45 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ 140gr

Πρόκειται για ένα πακέτο ξηρών καρπών με μίγμα διαφόρων ειδών ξηρών καρπών, συνήθως όπως αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καστανούς και άλλα. Το πακέτο περιέχει 140 γραμμάρια από αυτό το μίγμα ξηρών καρπών.

Τιμή 2,53 €