• VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ

VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΕΤ 3ΑΔΑ Νο 941 ΜΙΚΡΟ

48604
5203493329411
2,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα υγρό καθαριστικό τζαμιών crystal ανταλλακτικό 750ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το ΕΥΡΗΚΑ ΤΖΑΜΙΩΝ 750ml - (CRYSTAL) (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ)! Αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει λάμψη και φως στο σπίτι σας, κάνοντας τα παράθυρά σας να λάμπουν! Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 1,98 €

Παπαδοπούλου cream crackers με χαρούπι 195gr

Τα Papadopoulou Cream Crackers 190gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση χαρουπιού, σίγουρα θα σας κερδίσουν. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με διάφορα dips και τυριά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,86 €

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (GRAFFITI)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ (40x60cm) (GRAFFITI) είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας! Με μοντέρνο σχεδιασμό και ζωηρά χρώματα, αυτό το προϊόν θα δώσει μια μοναδική νότα στη διακόσμησή σας. Αφήστε το GRAFFITI σχέδιο να σας εμπνεύσει και να δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο στυλ και προσωπικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι και να ξεχωρίσετε!
Τιμή 4,84 €

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ45 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την εγγύηση της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα προϊόν που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 3,21 €

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ - (MARIE CAT) (563077)

Το απόλυτο σετ για κάθε φανατικό της Marie Cat! Αυτό το πλαστικό σετ περιλαμβάνει ένα φαγητοδοχείο και ένα παγούρι, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας γάτα. Κομψό, πρακτικό και ανθεκτικό, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε μικρό ή μεγάλο fan της Marie Cat. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη με την παρέα της αγαπημένης γάτας!
Τιμή 8,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Αγρόκηπος Χαλβατζή αγγουράκι τουρσί 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,48 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συνδυασμό μήλου, πορτοκαλιού και ροδακινού σε ένα μοναδικό χυμό 1lt από την Ρέα. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σε κάθε γουλιά και απολαύστε ένα υγιεινό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό Ρέα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!

Τιμή 1,11 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% σακουλάκι 70gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,79 €

Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm

Το Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γεύματά σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η μοναδική σχεδίασή του προσθέτει στυλ στο τραπέζι σας, ενώ η βάθια κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για σάλτσες και σούπες. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 0,67 €