• TRATA ΤΟΝΟΣ 650gr. - (ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ) (ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ)
  • TRATA ΤΟΝΟΣ 650gr. - (ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ) (ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ)

TRATA ΤΟΝΟΣ 650gr. - (ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ) (ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ)

50196
5201340065529
10,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Η χαρτοκρεπωλείου Αβάνα 2 χρ 50x70cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία του κρεοπωλείου. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα κρεατικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 26,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 2,98 €

Mr. Breakfast honey rings 375gr

Τα "Mr. Breakfast honey rings 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast honey rings". Τα honey rings είναι μικρά δαχτυλίδια δημητριακών με επικάλυψη μελιού, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης με μέλι.

Τιμή 1,96 €

Stamos τυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση της γεύσης με την σύγχρονη ανάγκη για γρήγορη και εύκολη λύση για ένα γευστικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την και αφήστε τη γεύση της να σας κερδίσει!
Τιμή 4,89 €

Fruities καραμέλες ζελέ μίνι 350gr

Οι Fruities καραμέλες ζελέ μίνι σερβίρονται σε μια συσκευασία των 350γρ και περιέχουν μικρές και γευστικές καραμέλες ζελέ σε διάφορα φρουτένια αρώματα. Ιδανικές για να τις απολαμβάνετε ως γλυκό ενδιάμεσο ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια γευστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των ζελέ καραμελών.
Τιμή 2,06 €