• Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg
  • Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Η χαρτοκρεπωλείου Αβάνα 2 χρ 50x70cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία του κρεοπωλείου. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα κρεατικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Αγοράστε τώρα!
33554
3355433554
26,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ 200gr. (10x20gr.) - (ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

Απολαύστε τις απολαυστικές ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ σε μαύρη σοκολάτα! Με 10 μικρές μπάρες των 20gr. η κάθε μία, αυτό το προϊόν θα σας κατακτήσει με την γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τώρα και ζήστε μια γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,61 €

PLAYMOBIL - ΦΥΛΑΚΑΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΑΛΠΑΚΑ (4944)

Ζήστε μια μοναδική περιπέτεια στο ζωολογικό κήπο με το PLAYMOBIL φύλακα ζωολογικού κήπου με άλπακα! Αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί καθώς περιπλανιέστε στον μαγικό κόσμο των ζώων με την πιστή σας σύντροφο, την άλπακα. Με ρεαλιστικές λεπτομέρειες και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το παιχνίδι θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και φαντασίας. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
Τιμή 7,01 €

NATIVA DOG 20KG

Η NATIVA DOG 20KG είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με την υψηλή ποιότητα συστατικών που περιέχει, εξασφαλίζει την υγιεινή διατροφή που χρειάζεται για να είναι ενεργητικός και υγιής. Η γεύση της είναι τόσο νόστιμη που ο σκύλος σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Αγοράστε τώρα τη NATIVA DOG 20KG και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας την καλύτερη διατροφή που μπορείτε.
Τιμή 23,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr

Οι άσπροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως λευκά κολοκύθια, λευκά καστανιάς, λευκά ηλιόσπορους κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία άσπρων σπόρων βάρους 150 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,61 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ για το πλυντήριο με Τροπικά Λουλούδια χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 6,75 €

Ήλιος μοσχοκάρυδο τριμμένο 40gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,88 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Agros χυμός 8 φρούτα 1lt

Ένας φυσικός χυμός από 8 φρούτα από την Agros,μ με πορτοκάλι, μήλο, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πουρές ροδάκινο, βερίκοκο, μπανάνα από συμπυκνωμένους φυσικούς χυμούς.

Τιμή 1,39 €