• Μέλκα υγρή κόλλα κολλαρίσματος ρούχων 250gr
  • Μέλκα υγρή κόλλα κολλαρίσματος ρούχων 250gr

Μέλκα υγρή κόλλα κολλαρίσματος ρούχων 250gr

48537
5202221000035
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με βανίλια 16x40gr

Απολαύστε τον πλούσιο και γεμάτο γεύση Μακεδονικό χαλβά της εταιρίας Χαΐτογλου, με την απαλή νότα βανίλιας που θα σας ταξιδέψει στην παράδοση και τη γεύση της Ελλάδας. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 16x40gr και απολαύστε τη γλυκιά αυτή απόλαυση σε κάθε διάθεσή σας. Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την ποιότητα των προϊόντων της Χαΐτογλου.
Τιμή 13,70 €

Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ

Τα Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή τους και να αισθάνονται φρέσκοι κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ποδονάρια θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλή όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,37 €

Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ

Ανακαλύψτε το Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Nava. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρό και φρέσκο νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,04 €

Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml

Ανανεώστε το BBQ και το τζάκι σας με το Alfa καθαριστικό σε αφρό 500ml. Η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τους λίπους και τις κατάλοιπες καύσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει το BBQ και το τζάκι σας λαμπερά και καθαρά, έτοιμα για την επόμενη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστες επιδόσεις στο μαγείρεμα σας!
Τιμή 2,80 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €