• M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)
  • M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)

M&G ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5mmx20m (ACT52371/54971)

49942
6933631585964
1,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πινελο επαγγελματικο 4cm μικρο

Το Πινέλο επαγγελματικό 4cm μικρό της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζωγράφο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια στις λεπτομέρειες, αυτό το πινέλο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το ταλέντο σας!
Τιμή 3,19 €

Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550

Υπερ-ανθεκτικός δίσκος ζαχαροπλαστικής Κύκλωψ μαύρος νούμερο 550, ο οποίος σας εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει ο Κύκλωψ!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa τορτελίνια τρικολόρε 250gr

Τρικολόρε τορτελίνια Melissa 250gr - Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με τις νόστιμες τρικολόρε τορτελίνια της εταιρίας Melissa. Φρέσκα υλικά, πλούσια γεύση, απλά να μαγειρέψετε και ένα πιάτο που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,47 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,67 €

Macao φρυγανιά τριμμένη 500gr

Η φρυγανιά τριμμένη της εταιρείας Macao σε συσκευασία 500γρ είναι ένα είδος τροφής που παράγεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Τιμή 1,85 €

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Τιμή 3,17 €

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €