• JOHNSONS ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ VITA-RICH 750ml - (ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΡΟΔΑΚΙΝΟ & ΚΑΡΥΔΑ)
  • JOHNSONS ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ VITA-RICH 750ml - (ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΡΟΔΑΚΙΝΟ & ΚΑΡΥΔΑ)

JOHNSONS ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ VITA-RICH 750ml - (ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΡΟΔΑΚΙΝΟ & ΚΑΡΥΔΑ)

50061
3574661387239
2,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (3 ΓΡΑΜΜΕΣ)

Ζητήστε σήμερα το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (3 ΓΡΑΜΜΕΣ) και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και στυλ. Απολαύστε άνεση και ποιότητα με το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας, και αναβαθμίστε τον χώρο σας σήμερα!
Τιμή 3,38 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz dot orange 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz dot orange 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα νότα στην εμφάνισή του, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητά του εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε το παγωτό σας χωρίς ανησυχίες. Με το χαρτίνο κύπελλο παγωτού dot orange, κάθε σας γεύση θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €