• Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550 Κύκλωψ - 1
  • Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550

Υπερ-ανθεκτικός δίσκος ζαχαροπλαστικής Κύκλωψ μαύρος νούμερο 550, ο οποίος σας εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει ο Κύκλωψ!
22709
5202707003611
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματινα κρακερ ρυζιου τσιλι 70gr,

Το Matina κράκερ ρυζιού τσίλι 70gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ της αλμυρής γεύσης του ρυζιού και της καυτερής νότας του τσίλι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό και γευστικό κράκερ ρυζιού τσίλι από την Matina!
Τιμή 1,98 €

LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.)

Το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα απολαυστικό και αρωματικό τσάι. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων ποιοτικών υλικών, αυτό το τσάι θα σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα.
Τιμή 2,12 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ)

Το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ) είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας μεταμορφώσει. Η μοναδική φόρμουλα του διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το LILIA BLACK να σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο ομορφιάς και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μαγε
Τιμή 3,16 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz kraft 50τεμ

Το κυπελάκι παγωτού 6oz Kraft 50τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, αυτό το κυπελάκι παρέχει αντοχή και αξιοπιστία κατά τη χρήση. Με μια χωρητικότητα 6 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποσότητα παγωτού χωρίς ανησυχίες. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση με αυτό το εκπληκτικό κυπελάκι παγωτού!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Friskies σκυλοτροφή picnic sticks βοδινό 42gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους. Τα FRISKIES Picnic με Βοδινό είναι λαχταριστές λιχουδιές με πλούσια γεύση κρέατος.

Δώστε τα ολόκληρα στον σκύλο σας ή κόψτε τα σε μπουκίτσες. Είναι ιδανικά για να εκπαιδεύσετε ή να ανταμείψετε τον σκύλο σας.

Τιμή 1,05 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr

Το Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr είναι ένα προϊόν που περιέχει δύο ρολλά χαρτιού υγείας με δύο φύλλα και βάρος 150γραμμάρια το καθένα. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην τουαλέτα ή σε άλλους χώρους όπου χρειάζεται χαρτί υγείας. Το διπλό φύλλο προσφέρει περισσότερη απορρόφηση και απαλότητα στην χρήση. Είναι ένα πρακτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους χώρους.
Τιμή 1,09 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €