• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

50922
5202630157627
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vanish οχi action 450gr, white

Η Vanish οχι action 450gr, λευκό χρώμα, είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις δύσκολες λεκέδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας λευκά και λαμπερά. Μην αφήνετε κανένα λεκέ να σας ανησυχεί πια, αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,73 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr,

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στη γλυκότητα και την πικάντικη νότα, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε κάθε μπουκιά!
Τιμή 2,44 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα & μαλακτικό 10τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 1,95 €

Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr

Η Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε κάθε κουζίνα. Με την πλούσια γεύση και την αρωματική της νότα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε την Ινδία μουστάρδα σήμερα και δώστε μια ιδιαίτερη νότα γεύσης στα πιάτα σας!
Τιμή 1,22 €

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €