• OKF ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΠΟΤΟ 350ml - (ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ)
  • OKF ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΠΟΤΟ 350ml - (ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOkf

OKF ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΠΟΤΟ 350ml - (ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ)

49703
8809713916071
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml ρυθμιση λιπαροτητας & detox αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml ρύθμιση λιπαρότητας & detox αντλία είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά, ελεγχόμενη λιπαρότητα και αίσθηση αναζωογόνησης με κάθε χρήση. Αφήστε το Papoutsanis karavaki σαμπουάν να φροντίσει τα μαλλιά σας ενώ απολαμβάνετε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Papoutsanis karavaki να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,60 €

TNS ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (12τεμ.)

Το TNS μανταλάκι σιλικόνης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του σιλικόνης, αυτά τα μανταλάκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στιλ σας!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €

Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm

Το Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, το Nava acer είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 4,13 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για κάλους 6τεμ

Τα επιθέματα, της εταιρείας Septona, είναι ιδανικά για την κάλυψη, την πρόληψη και την προστασία όλων των τύπων τραυμάτων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, απορροφητικά και δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ κρατάνε στεγνό το τραύμα.

Οι κάλοι των ποδιών αποτελούν μια φυσική αντίδραση της επιδερμίδας στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα βαθύτερα και ευαίσθητα στρώματα του δέρματος από συνεχόμενη πίεση ή τριβή. Μπορεί να εμφανιστούν τόσο στο πέλμα, όσο και στα σημεία των αρθρώσεων και να κάνουν το περπάτημα αρκετά επώδυνο.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία των κάλων όπως: η ορθοστασία, τα ακατάλληλα υποδήματα, οι κραδασμοί κατά το περπάτημα κλπ.

Τιμή 1,30 €

Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml

Κρέμα μαλλιών για εντατική ενδυνάμωση για έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά. Μειώνει σημαντικά το σπάσιμο της τρίχας. Χάρη στα φυσικά συστατικά που συνδυάζονται με Amino Complex, βοηθά τα μαλλιά να διατηρούνται δυνατά και υγιή. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,63 €

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 1,84 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού