• Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm
  • Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm

Το σουπλά Nava misty συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέρει προστασία στα μαγειρικά σκεύη σας από γρατζουνιές και φθορές. Με μέγεθος 18x18cm, είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη σκευών. Αποκτήστε το Nava misty σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
16754
5205746889284
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης

Το Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με τον εύκολο τρόπο που παρέχει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με ακρίβεια και επιτυχία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της εταιρίας Nava, το Nava acer είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ακρίβεια στο μαγείρεμα σας!

Τιμή 5,95 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Σπάτουλα ανοξείδωτη με μαύρο χερούλι slimline 38,5x3cm

Η σπάτουλα ανοξείδωτη με μαύρο χερούλι slimline 38,5x3cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτικότητά της στη χρήση και η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία σεφ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σπάτουλα ανοξείδωτη και απολαύστε μοναδικές στιγμές μαγειρικής!
Τιμή 2,98 €

Tns σπάτουλα σιλικόνης 8,7x5x25cm

Η σπάτουλα σιλικόνης 8,7x5x25cm της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική λάτρη. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Tns και τις διαστάσεις που την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση, αυτή η σπάτουλα θα γίνει ο αχώνευτος βοηθός σας στην κουζίνα. Μην αργείτε, αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 0,91 €

Novatex κεραστήρι με ροξόν ανοξείδωτο μαύρο 05-039

Η μαγεία του Κεραστήρι με ροξον inox μαύρο 05-039 θα σας σαγηνεύσει αμέσως. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ για τον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt

Το λευκό ξύδι από σταφύλια της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ο ιδανικός σύμμαχος για κάθε σας δημιουργία στην κουζίνα. Με την αγνή γεύση του και την πλούσια αρωματική του παλέτα, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν απόλαυστικό γευστικό παράδεισο. Αποκτήστε τώρα το ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt και ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,22 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr

Οι Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,39 €