0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Okf

Διαθεσιμότητα: 111 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας OKF από ανανά / aloe vera. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Okf smoothie mixed fruits orange 350ml

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 101 Σε απόθεμα

Smoothie της εταιρείας OKF από mixed fruits orange. Σε αντίθεση με τους χυμούς, παρασκευάζεται από ολόκληρο το φρούτο, χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται οι ίνες του, κάτι που το κάνει εξαιρετικά θρεπτικό ενώ παράλληλα περιέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση και μπορείτε να το πίνετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Okf smoothie mixed fruits yellow 350ml

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 141 Σε απόθεμα

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Yellow Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από ανάνα, λευκά σταφύλια και μάνγκο. Το κίτρινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Okf smoothie mixed fruits red 350ml

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 181 Σε απόθεμα

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Red Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από φράουλα, γκρέιπφρουτ και μάνγκο. Το κόκκινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Okf smoothie mixed fruits green 350ml

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 142 Σε απόθεμα

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Green Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από τρία πράσινα φρούτα, δηλαδή ακτινίδιο, μήλο και μάνγκο. Το πράσινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Okf smoothie mixed fruits purple 350ml

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 92 Σε απόθεμα

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Purple Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από blueberry, κόκκινα σταφύλια και μάνγκο. Το μωβ smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας