• NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 180gr.
  • NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 180gr.

NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 180gr. - (VERY BERRY MIX)

49699
8606019653682
1,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σεσουλα για παγο inox 24cm

Το Σεσουλα για παγο inox 24cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο δροσερά και νόστιμα ποτά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Σεσουλα για παγο θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης σε κάθε κοκτέιλ πάρτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα ποτών!
Τιμή 2,04 €

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλαυση υψηλής ποιότητας. Με τη μοναδική της γεύση και το αρωματικό της προφίλ, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευχαρίστηση. Απολαύστε την κρύα, σε ένα χαλαρό απόγευμα με φίλους ή σε μια βραδινή έξοδο. Απλά αγοράστε την και αφήστε την να σας κερδίσει με τη μοναδική της γεύση!
Τιμή 1,77 €

Toshiba λαμπα led σφαιρικη α60 e27 4,7w 3000k θερμο λευκο

Φωτίστε τον χώρο σας με τη λάμπα led Toshiba σφαιρική A60! Η λάμπα αυτή προσφέρει θερμό λευκό φως 3000k, δίνοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με μόλις 4,7W κατανάλωση ενέργειας, είναι εξαιρετικά αποδοτική και οικονομική. Αποκτήστε τη λάμπα led Toshiba τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την μακρά διάρκεια ζωής που προσφέρει η εταιρία Toshiba!
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας λεμονάδα αναψυκτικό 2lt

Ποτέ άλλοτε η λεμονάδα δε συνδύαζε τόσο μοναδικά τους χυμούς και τα αρώματα από φρέσκα, ζουμερά ελληνικά λεμόνια και το εξαιρετικό φυσικό ξινό νερό Φλώρινας.  Όλη η γεύση και η δροσιά της ελληνικής γης σε ένα ποτήρι.

Τιμή 1,02 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Σουρωτή αναψυκτικό 6x330ml

Νερό φυσικό, ανθρακούχο, πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ωφέλιμο και αναζωογονητικό. Με ντελικάτη γεύση και ασύγκριτη δροσιά.

Τιμή 4,02 €