• Θερμος 500ml  - 1
  • Θερμος 500ml  - 1

Θερμος 500ml

Η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα ροφήματά σας ζεστά ή κρύα για ώρες! Με χωρητικότητα 500ml, ο θερμός μας είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε δραστηριότητα. Ελαφρύς, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση, θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για τις μετακινήσεις σας. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα παντού και πάντα!
34779
5203642118163
5,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κανατα με 4 ποτηρια su-185

Τα ποτήρια SU-185 της εταιρίας Κανατα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα ποτήρια αυτά είναι ανθεκτικά και λειτουργικά. Με μοντέρνο design και ευέλικτη χρήση, θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας!
Τιμή 2,78 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

TNS ΠΑΝΤΟΦΛA ΓΥΝΑΙΚΕΙA ΚΛΕΙΣΤΗ - (KDN24)

Η TNS παντόφλα γυναικεία κλειστή (KDN24) είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και στυλ στο σπίτι τους. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, αυτή η παντόφλα θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και στυλάτα σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση στο σπίτι!
Τιμή 2,42 €

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,48 €

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζέταλ ατύπωτη καφέ 12x22cm 10kg είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις και το βάρος των 10kg, αυτή η χαρτολέβητα είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε επιχείρηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 40,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη pro formula με λεμόνι 5lt

Η Klinex Professional Ultra Extra Power Lemon είναι παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα λεμόνι κατάλληλη για καθαρισμό και απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, όπως μεγάλες επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες και δάπεδα . Η σύνθεσή της σε μορφή gel προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες προσφέροντας προστασία που διαρκεί περισσότερο. Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων. Κατάλληλη και για λεύκανση ρούχων. Με εγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

  • Eπαγγελματικές συνθέσεις για την σειρά Pro Formula
  • Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει
  • Σύνθεση σε μορφή gel για καλύτερη εφαρμογή
  • Με άρωμα λεμόνι
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων
  • Με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Τιμή 12,08 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €

Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 250gr

Το BIONOL, χάρη στην εξελιγμένη και πανίσχυρη σύνθεση του εξαφανίζει κάθε σκληρή βρωμιά από ρούχα, κουζίνες, επιφάνειες σπιτιού, αυτοκίνητα, αλλά ακόμη και από τα χέρια σας. Η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του, μπορεί και καθαρίζει τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή ποσότητα. Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση της κρέμας χαρίζει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αστραφτερή καθαριότητα ενώ παράλληλα σέβεται και φροντίζει ό,τι καθαρίζει.

Τιμή 3,34 €

Famiglia rigatoni σέλινο 500gr

Πένες της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 0,81 €