• PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr.
  • PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr.

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΣΥΚΟ)

49490
5200121320086
1,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rexona roll-on 50ml shower fresh

Η Rexona roll-on 50ml shower fresh είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα με το Rexona roll-on 50ml shower fresh. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 2,04 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ)

Το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ) είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας των παιδιών. Με το αρωματικό άρωμα πούδρας, το σαμπουάν αυτό προσφέρει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά των παιδιών. Αποκτήστε το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και δώστε στα παιδιά σας τη φροντίδα που αξίζο
Τιμή 5,16 €

TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)

Αποκτήστε τον τόνο που πάντα ονειρευόσασταν με το TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ) από την εταιρία Trata. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τα αγαπημένα σας φασόλια και σπανάκι, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την γεύση και τη θρεπτική αξία του. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τη διατροφή σας με υγιεινό τρόπο!
Τιμή 2,79 €

Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36

Η βάση ξύλινη 17,8x16,5cm 4 χρωμάτων ydz-36 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας φυτά και αντικείμενα διακόσμησης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα πολλά χρώματα που προσφέρει, αυτή η βάση θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Βεργίνα μπύρα 4x500ml

Η μπίρα "Βεργίνα" ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσεως και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.Βύνη ξανθιά και βύνη καραμελέ, λυκίσκος και αρωματικός λυκίσκος Tettnanger, μαγιά και νερό.

Τιμή 4,57 €

Pringles Cheese & Onion 165gr

Οι Pringles chips cheese and onion 165gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Η γεύση τυριού και κρεμμυδιού σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αφήσετε μόνο στο ένα. Απολαύστε τα Pringles chips cheese and onion 165gr και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης!
Τιμή 2,50 €

Trolli ζελεδάκι burger XXL 50gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger σε μεγάλο μέγεθος (8 x 7,5 x 4.5) για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και να χορτάσετε γεύση. Ιδανικό για κάθε στιγμή.

Τιμή 1,07 €

Trata γαύρος πικάντικος σε φυτικό λάδι 100gr

Αγαπημένος ελληνικός μεζές που αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά.

Μαγειρεμένος με καυτερή πιπεριά για πικάντικη απόλαυση.

Τιμή 1,67 €

Προτιμώ φακές ψιλές 500gr

Φακές οι οποίες αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου, βασικών μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Οι φυτικές ίνες στις φακές υποστηρίζουν τη σωστή χώνεψη των τροφίμων που καταναλώνετε και βοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου, προλαμβάνοντας τη δυσκοιλιότητα. Δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας τες ιδανική για την καρδιά και τις αρτηρίες. Οι υψηλές συγκεντρώσεις συμπλέγματος βιταμινών Β στις φακές, τονώνουν τις νευρικές συνάψεις, προστατεύοντάς τες από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Τιμή 1,30 €