• Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36
  • Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36

Η βάση ξύλινη 17,8x16,5cm 4 χρωμάτων ydz-36 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας φυτά και αντικείμενα διακόσμησης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα πολλά χρώματα που προσφέρει, αυτή η βάση θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
25628
5204558395983
1,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια 330gr, ροδακινο

Η μαρμελάδα Ζωγράφος με στέβια 330gr, ροδάκινο, είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση του ροδακινού σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της στέβιας, χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες στη διατροφή σας. Αποκτήστε τη μαρμελάδα Ζωγράφος τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,21 €

MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL)

Το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL) είναι ένα απαλό και ενυδατικό σαμπουάν που θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα. Η μοναδική σύνθεσή του με καρύδα και ελαιόλαδο θα δώσει στα μαλλιά σας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα καθαρίσει απαλά από τη βρωμιά και τα υπολείμματα. Απολαύστε την αίσθηση των απαλών και μαλακών μαλλιών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL).
Τιμή 2,31 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (4οz) - (50τεμ.)

Ανακαλύψτε την τέλεια συντροφιά για τον πρωινό σας καφέ με τα ποτήρια χαρτίνα Coffee Time! Κομψά, λειτουργικά και πρακτικά, αυτά τα ποτήρια θα σας προσφέρουν μια απόλαυση σε κάθε γουλιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €

Haribo ζελεδάκια exotix 100gr

Οι Haribo ζελεδάκια exotix 100gr της εταιρίας Haribo είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με την εξωτική νότα! Με μια πλούσια γεύση που ξεχωρίζει και μια υφή που λιώνει στο στόμα, αυτά τα ζελεδάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,97 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 490gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 8,51 €