• Νέο
  • DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 20DEN (Νο4) - (ΠΕΠΠΕΡ)
  • DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 20DEN (Νο4) - (ΠΕΠΠΕΡ)

DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 20DEN (Νο4) - (ΠΕΠΠΕΡ)

51179
5201836202216
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αναδευτηρας ζαχαροπλαστικης inox 45cm 309-45

Ο αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής inox 45cm 309-45 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από inox, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας με τον αναδευτήρα ζαχαροπλαστικής inox 45cm 309-45. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη ζαχαροπλαστική!
Τιμή 6,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko λαζάνια 500gr

Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών. Τρώγονται με οποιαδήποτε σαλτσα, αλλά συνηθίζονται περισσότερο με θαλασσινα ή ακόμη και σε σαλατα με λαχανικα.

Τιμή 1,27 €

Clipper fluo αναπτήρας υγραερίου 1τεμ

Clipper. Ο αναπτήρας Clipper fluo υγραερίου είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τα έντονα χρώματα, θα ξεχωρίζετε παντού. Είναι εύκολος στη χρήση και αξιόπιστος, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα φλόγα στη διάθεσή σας. Αποκτήστε τον Clipper fluo αναπτήρα σήμερα και αναβάθμιστε το στυλ και την πρακτικότητά σας!
Τιμή 0,60 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,75 €