• TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)
  • TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ)

Αποκτήστε τον τόνο που πάντα ονειρευόσασταν με το TRATA ΤΟΝΟΣ H.PROTEIN 140γρ- (ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ/ΣΠΑΝΑΚΙ) από την εταιρία Trata. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τα αγαπημένα σας φασόλια και σπανάκι, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την γεύση και τη θρεπτική αξία του. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τη διατροφή σας με υγιεινό τρόπο!
37210
5201340082014
2,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μεζουρα inox για κοκτειλ 60ml 203-2-60

Με το Mezoura inox 60ml 203-2-60 της εταιρίας μας, θα αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην παρασκευή κοκτέιλ! Απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα αυτού του προϊόντος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ για εσάς και τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Mezoura που θα κάνει την παρασκευή κοκτέιλ πιο εύκολη και διασκεδαστική!
Τιμή 1,52 €

Βαση ξυλινη στρογγυλη πιτσας περιστρεφομενη 30cm

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας περιστρεφόμενη 30cm της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, μπορείτε να ετοιμάσετε την τέλεια πίτσα με ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε γωνία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της βάσης εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Απολαύστε την αγαπημένη σας πίτσα σαν να βρίσκεστε σε αυθεντική πιτσαρία στην Ιταλία με αυτήν την εξαιρετική βάση πί
Τιμή 12,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό χαμομήλι 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Κύπελλο παγωτού χάρτινο pink 6oz ή 170ml 50τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με το υπέροχο κύπελλο παγωτού χάρτινο pink 6oz! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 170ml, αυτό το κύπελλο θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και ετοιμαστείτε για ατελείωτες γευστικές απολαύσεις!
Τιμή 2,08 €

Parisienne ασετόν 125ml

Το Parisienne ασετόν σε συσκευασία 125ml είναι ένα προϊόν για την αφαίρεση του βερνικιού νυχιών. Το ασετόν είναι ένα διαλυτικό που συνήθως χρησιμοποιείται για την εύκολη αφαίρεση του βερνικιού νυχιών.

Τιμή 0,61 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg

Τα Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση τυριού και τέλεια υφή, αυτά τα τορτελίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Απολαύστε τα σε μια βραστή σούπα ή με λίγη σάλτσα ντομάτας για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 6,99 €

El sabor τορτίγια xl 30cm 18τεμ 1620gr

Η τορτίγια El sabor xl 30cm 18τεμ 1836gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και πλούσια γεύση. Με τη μοναδική της γεύση, αυτή η τορτίγια θα σας ταξιδέψει στα μακρινά μέρη της Μεξικό. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και δώστε μια νότα πρωτοτυπίας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε την El sabor τορτίγια xl τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 8,37 €