• Rexona roll-on 50ml shower fresh Rexona - 1
  • Rexona roll-on 50ml shower fresh Rexona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRexona

Rexona roll-on 50ml shower fresh

Η Rexona roll-on 50ml shower fresh είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα με το Rexona roll-on 50ml shower fresh. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
29318
96017692
2,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spinspan μαρμελαδα 380gr, φραουλα

Η Spinspan μαρμελάδα 380gr φράουλας είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το πρωινό σας! Με την πλούσια γεύση της φράουλας και την απαλή υφή της μαρμελάδας, θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο φρούτα. Απολαύστε την σε τοστ, κρέπες ή ακόμα και σε γλυκά, για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,36 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 10cm - (LBP100)

TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 10cm - (LBP100) είναι ένα πιάτο ρηχό φαγητού που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Με διάμετρο 10cm, είναι τέλειο για σερβίρισμα φαγητού και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αισθητική και τ?
Τιμή 1,07 €

Κουτί οντουλέ πατάτας 12,8x12,5x5,1 50τεμ

Το κουτί οντουλέ πατάτας 12,8x12,5x5,1 50τεμ είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σας επιχείρηση. Με την ποιότητα και την αντοχή του, θα κάνει τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν στην αγορά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €

Τοπ ξύδι pro από λευκό κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λευκού κρασιού και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,85 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Καραμολέγκος ψωμάκια σάντουιτς 6x80gr

Η εμπειρία του sandwich γίνεται τώρα πιο εύκολη. Η εταιρία Καραμολέγκος ψήνει τα ψωμιά και τα προ-κόβει. Εσείς τα γεμίζετε με τη φαντασία σας. Αφράτα, φρέσκα, σταρένια ψωμάκια μοναδικά φτιαγμένα για να πλαισιώσουν την κάθε σας δημιουργία. Από το 1989 έως σήμερα η εταιρία ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και αρτοποιημάτων για κάθε ώρα και κάθε γούστο, με ασύγκριτη γεύση, κορυφαία διατροφική αξία και, πάνω από όλα, με αγάπη.

Τιμή 2,21 €