• ΣΚΕΥΟΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 1000CC (100ΤΜΧ)
  • ΣΚΕΥΟΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 1000CC (100ΤΜΧ)

ΣΚΕΥΟΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 1000CC (100ΤΜΧ)

48984
5200001001012
9,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλακι για sauce 5,8x2,7cm 30ml ασπρο

Διακοσμήστε το τραπέζι σας με το μοντέρνο και λειτουργικό Μπωλάκι για sauce 5,8x2,7cm 30ml σε χρώμα λευκό. Ιδανικό για τη σερβιρίσμα σάλτσας, dip ή ακόμα και για μικρές γεύσεις. Κάντε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας πιο ενδιαφέρουσα και πρακτική με αυτό το μικρό, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 0,67 €

PARODONTAX 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Parodontax 75ml (Λεύκανση) είναι μια οδοντόκρεμα που σας προσφέρει λευκά δόντια και υγιές στόμα. Με τη μοναδική της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα και την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ούλα σας. Αποκτήστε λευκά, υγιή δόντια με την Parodontax 75ml (Λεύκανση) τώρα!
Τιμή 3,71 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, τοματα & πιπερια & κρεμμυδι

Οι τραγανές μπουκιές Το Μάννα με τομάτα, πιπεριά και κρεμμύδι είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την μοναδική γεύση τους και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε τώρα το Μάννα δαγκωτό και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Riso scotti ρύζι vialone nano 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Riso Scotti ρυζιού vialone nano 1kg. Με αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν, θα απολαύσετε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών οφελών. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα και δημιουργήστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα για ολόκληρη την οικογένεια.
Τιμή 9,52 €

El greco φιάλη υγραερίου CV470 Plus μπεζ 450gr

Η φιάλη EL GRECO 450gr σε μπεζ χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ στο χώρο σας. Η μπεζ απόχρωση της φιάλης ταιριάζει εύκολα με οποιαδήποτε διακόσμηση και θα κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας. Αποκτήστε τη φιάλη EL GRECO τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 6,69 €

Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones

Τα Pedigree μπισκότα biscrok 400gr, gravy bones είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο να χαρεί. Με γεύση που τους αρέσει και θρεπτικά συστατικά που τους κρατούν υγιείς, αυτά τα μπισκότα θα γίνουν η αγαπημένη λιχουδιά τους. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε στον τετράποδο φίλο σας πόσο τον αγαπάτε!
Τιμή 3,68 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 3,52 €

Flup αποφρακτικό με κρύο νερό 3x60gr

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Τιμή 2,13 €