• Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 35x26cm
  • Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 35x26cm

Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 35x26cm

Ο Δίσκος Σερβιρίσματος Φελλού σε μαύρο χρώμα διαστάσεων 35x26cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την κομψή του εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Αγοράστε τον τώρα και αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας!
32114
5208036203579
6,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν στυλ και λειτουργικότητα σε ένα. Με το μοντέρνο γκρι χρώμα του και το εντυπωσιακό design, θα κλέψει τις εντυπώσεις σας σε κάθε εμφάνιση. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, χωρίς να χάνει τη λάμψη του. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,45 €

Pampers active baby no 4 46τεμ vp

Pampers active baby no 4 46τεμ vp είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, το Pampers active baby θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει με το Pampers active baby no 4 46τεμ vp. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 11,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Heinz ketchup top down βιολογική 580gr

Ακαταμάχητη, πλούσια, αυθεντική HEINZ. Με μοναδική,χαρακτηριστική γεύση, από 100% τομάτες βιολογικής καλλιέργειας που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο και φτιαγμένη με το πάθος και την τεχνογνωσία της ΗΕΙΝΖ. Καμία άλλη Κέτσαπ δεν έχει τη γεύση της Κέτσαπ ΗΕΙΝΖ.

Τιμή 5,58 €

Zakuska αγγουράκια τουρσί χωριάτικα 800gr

Τα χωριάτικα αγγουράκια τουρσί Zakuska 800gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με τη μοναδική τους γεύση και τη φρεσκάδα τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και σάντουιτς για μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Zakuska.

Τιμή 2,67 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων κλασικό 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό ρούχων εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων. Συνιστάται ιδιαίτερα για υφάσματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα όπως εσώρουχα, κάλτσες, μωρουδιακά, αθλητικές φόρμες, πυτζάμες, νυχτικά.

Τιμή 5,48 €

Φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό με ασφάλεια 800ml

Αν ψάχνετε για το τέλειο φαγητοδοχείο για τα γεύματά σας, τότε αυτό το ορθογώνιο πλαστικό φαγητοδοχείο 800ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με ασφαλές κλείσιμο που εξασφαλίζει τη φρεσκάδα του φαγητού σας και μεγάλη χωρητικότητα που σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας κάνει να λατρέψετε το να φέρνετε φαγητό από το σπίτι σας στο γραφείο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ?
Τιμή 1,97 €