• Piltsis μαγιονεζα 320gr
  • Piltsis μαγιονεζα 320gr

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
35461
5200121321526
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΡΙΚΗ 75ML PROTECT&CARE ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΡΙΚΗ 75ML PROTECT&CARE είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Η μοναδική φόρμουλα που περιέχει προστατευτικά συστατικά θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα θα του προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σωληνάριο NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και απολαύστε το απαλό, επιδερμίδας σας υγιές και λαμπερό.
Τιμή 6,85 €

SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME)

Η SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME) είναι η τέλεια λύση για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους χωρίς τον κόπο του στεγνώματος με πιστολάκι. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει ελαφριά κράτηση και όγκο, ενώ παράλληλα περιποιείται τα μαλλιά σας για λαμπερή εμφάνιση όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME) και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία μελιτζάνες ιμάμ 280gr

Μελιτζάνες Ιμάμ που μπορούν να καταναλωθούν κατευθείαν από την συσκευασία. Ένα μοναδικό παραδοσιακό πιάτο που ταιριάζει με όλα τα φαγητά σαν ορεκτικό / συνοδευτικό. Με βάση τη γλυκόπικρη νοστιμιά της τσακώνικης μελιτζάνας στην εποχή της, που δένει με την αυθάδη τσαχπινιά του κρεμμυδιού και συμπλήρωμα τους οικείους γευστικούς τόνους από ντομάτα, μαϊντανό και τυρί, σε μια σύνθεση με καταλύτη το ελαιόλαδο.

Τιμή 2,53 €

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 130gr

Λαχανικά και μπαχαρικά σε σκόνη με 2% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, όσπρια, ριζότο, για πασπάλισμα ή μαρινάρισμα κρέατος, αλλά και αδιάλυτη απευθείας πάνω από το φαγητό ή για την δημιουργία υπέροχων dressing για τις σαλάτες σας.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 3,04 €

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 3,87 €