• Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο  - 1
  • Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο  - 1

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο

Το σκεύος μικροκυμάτων αμερικανικού τύπου με καπάκι 1000ml σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τον θέρμανση των φαγητών σας. Με ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να διευκολύνετε τη ζωή σας!
32176
5213006899867
10,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €

Tns πατακι εξωπορτας ματ 40x60cm 3858mat-20new

Το Tns πατάκι εξωπορτας ματ 40x60cm 3858mat-20new της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας με στυλ και πρακτικότητα. Με τις διαστάσεις του και το μοντέρνο design του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προστατεύσει το πάτωμα από βροχή, λάσπη και λερωμένα παπούτσια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής.
Τιμή 2,27 €

Skip καψουλες 38τεμ trio 802gr, active clean

Οι Skip κάψουλες 38 τεμάχια trio 802γρ active clean είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα ρούχα και μακράς διάρκειας φρεσκάδα. Ξεχάστε τις παλιές μέθοδους πλυσίματος και ανακαλύψτε την καινοτομία των Skip κάψουλων. Αγοράστε τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 11,25 €

TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr

Το TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr είναι το τέλειο προϊόν για να ανανεώσετε την αναπνοή σας και να απολαύσετε μια δροσερή αίσθηση. Με τη μοναδική γεύση της δυναμικής σπερμίντας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του στόματος.
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr είναι προϊόν της Roshen, γνωστής εταιρείας γλυκισμάτων και λουκουμιών. Πρόκειται για μια συσκευασία λολλιπόπ με γεύση cocktail fruit mix (μείγμα φρούτων), και το βάρος της συσκευασίας είναι 920 γραμμάρια.

Τιμή 5,36 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,45 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e917

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e917 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €