• MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ
  • MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ

MAXI ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 96x100CM 150ΤΜΧ ΚΑΦΕ

48976
5202505015212
14,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lactacyd για ευαισθητες περιοχες 200ml protezione attiva antibatterico

Το Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές 200ml προσφέρει προστασία από τα βακτήρια και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα!
Τιμή 2,46 €

Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 4 ultra strong είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν απόλυτο κράτημα και αξιοπιστία. Με την υψηλή ποιότητα της Wella, αυτή η λάκ θα σας ενθουσιάσει με την ικανότητά της να διατηρεί το χτένισμα σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Flup αποφρακτικό με κρύο νερό 3x60gr

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Τιμή 2,13 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
Τιμή 2,93 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €