• Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι  - 1
  • Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι  - 1

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
17192
5203160800076
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαβίδα μακαρονιών κλασική

Η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία γευστικών πιάτων μακαρονιών. Με την απλότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 2,46 €

Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm

Η λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ζάχαρη, πάγο και άλλα μικρά τρόφιμα με ακρίβεια και άνεση. Με το λειτουργικό της σχεδιασμό, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,12 €

Λαβίδα fast food

Η Λαβίδα fast food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Με τη μοναδική της γεύση και την ευκολία στην προετοιμασία, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη επιλογή. Αποκτήστε τη Λαβίδα fast food τώρα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,64 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Λαβίδα πάστας κλασική

Η Λαβίδα πάστας κλασική της εταιρίας είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, η Λαβίδα πάστας κλασική είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε τη Λαβίδα πάστας κλασική της εταιρίας τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγέτι με σπανάκι 400gr

Σπαγγέτι με σπανάκι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό σπανακιού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 1kg

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 12,50 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η πετσέτα κουζίνας της εταιρείας Flamingo είναι κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία, καθαρίζει επιφάνειες, στεγνώνει βότανα και λαχανικά και σας βοηθάει να κρατάτε με ασφάλεια ζεστά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Είναι από βαμβάκι, ένα υλικό μαλακό, ιδιαίτερα απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση και τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις.

Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό για την εξάλειψη των βακτηρίων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς το μαλακτικό δημιουργεί ένα στρώμα στις ίνες του υφάσματος, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την απορρόφηση της υγρασίας. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Διαστάσεις:

Μήκος: 50cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 1,09 €