• Νέο
  • Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr
  • Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr

Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr

51360
8718144571417
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 40 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο και ζαχαροπλάστη. Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που θέλει να κρατήσει τα προϊόντα του ασφαλή και καθαρά. Αποκτήστε τώρα την τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την προσεγμένη ?
Τιμή 40,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 1lt

Ο θερμός ανοξείδωτος Nava Acer με βαλβίδα και καπάκι 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εξόρμηση. Κρατάει τα ροφήματά σας ζεστά για ώρες, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Nava Acer σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,64 €

Cera di cupra κρέμα προσώπου rosa 75ml

Με μοναδική και ασυναγώνιστη σύνθεση, την αυθεντική συνταγή ομορφιάς με αγνό κερί μέλισσας και με άλλα πολύτιμα προστατευτικά και θρεπτικά συστατικά.Καθηστερεί τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παραγοντες, όπως το κρύο, ο αέρας και οι ηλιακές ακτίνες. Για ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 2,02 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 2,12 €